Destacats

Gremi-Fabricants-homenatge-escriptora-Anna-Crusafont-Sabadell

Homenatge a l’escriptora Sabadellenca Anna Crusafont. Al Gremi de Fabricants

El Gremi de Fabricants de Sabadell, acollirà l’homentage a l’escriptora Anna Crusafont

El proper 12 de desembre, el Gremi de Fabricants acollirà, a la seva seu, l’homenatge a l’escriptora sabadellenca Anna Crusafont.

A l’acte, que s’emmarca en el programa Oliver&Companyia, es repassarà la trajectòria literària de l’autora, amb més de set llibres públicats, l’últim dels quals és El ball dels estudiants (Univers, 2021).

Es comptarà amb la participació de l’actiru Conxita Domènech que llegirà fragments seleccionats de l’autora.

Llegir més
3-eixos-de-progrés-Sabadell-Amb--col·laboració-Gremi-Fabricants

EIX DE FUTUR (Programa 3 Eixos de progrés a Sabadell. Amb la col·laboració del Gremi de Fabricants)

El Gremi de Fabricants de Sabadell patrocina i participa a les jornades “3 eixos de progrés a Sabadell”, organitzades per la Delegació del vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya.

 

La secretària general del Gremi de FabricantsNúria Aymerich, moderarà la taula rodona de la tercera sessió del cicle: Eix de futur.

En aquesta darrera jornada del cicle 3 eixos de progrés a Sabadell, i a partir de les reflexions sobre els èxits i els fracassos identificats en els anteriors eixos de progrés (és a dir, els eixos industrial i comercial), es presentaran conclusions i s’analitzaran opcions de futur que permetin fer créixer la indústria a Sabadell.

PROGRAMA EIX DE FUTUR:

Llegir més
INFORME-DE-RESULTATS-DE-ENQUESTA-DE-CONFIANÇA-I-CLIMA-EMPRESARIAL-CRiRC

INFORME DE RESULTATS DE L’ENQUESTA DE CONFIANÇA I CLIMA EMPRESARIAL. 3r trimestre 2023

INFORME DE RESULTATS DE L’ENQUESTA DE CONFIANÇA I CLIMA EMPRESARIAL. 3r trimestre 2023

Sabadell, i àmbit de la llera del Ripoll i Riera de Caldes
Valoració del 3r trimestre de 2023

L’elaboració dels Informes de Conjuntura de CRiRC són una iniciativa conjunta de l’Ajuntament de Sabadell, el Banc de Sabadell, la Cambra de Comerç de Sabadell, el Centre Metal·lúrgic, el Gremi de Fabricants de Sabadell i amb la col·laboració del CIESC.

INFORME DE RESULTATS DE L’ENQUESTA DE CONFIANÇA I CLIMA EMPRESARIAL. 3r trimestre 2023

Llegir més
Josep-Roca-distingit-amb-el-Premi-Flor-de-Cotó

Josep Roca, distingit amb el Premi Flor de Cotó

L’empresari tèxtil, Josep Roca, ha estat guardonat amb el Premi Flor de Cotó, en la cel·lebració de l’assemblea general de Associació Tèxtil Cotonera – AITPA.  

Amb aquest premi, AITPA distingeix a persones o entitats per la seva contribució a la millora de l’entorn econòmic i social de les indústries tèxtils.

Tal i com explica AITPA en nota de premsa: El jurat va escollir aquest empresari  “per la relació de col·laboració i confiança que ha mantingut i manté, des de fa molts anys, amb el grup cotoner amb qui ha dut a terme projectes en pro de la indústria. També se’n valoren els coneixements, l’experiència i la vocació associativa. Finalment, el jurat destaca la brillant tasca al sector tèxtil i el seu paper decisiu en la constitució de Texfor – Confederació de la Indústria Tèxtil” .

Llegir més
Gremi-fabricants-fundacio-industria-reunió-lluis-matas

El 6è tinent d’alcaldessa, Lluis Matas, manifesta la voluntat de cooperació de l’Ajuntament amb el Gremi de Fabricants i la Fundació per la Indústria per impulsar l’activitat econòmica i social de Sabadell

  • El Gremi i la Fundació es reuneixen amb Lluís Matas, 6è tinent d’alcaldessa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat

  • El Gremi de Fabricants reitera el seu compromís amb el progrés econòmic, social i cultural de Sabadell

 

El tinent d’alcaldessa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, Lluis Matas, s’ha reunit aquest divendres, 17 de novembre, amb representants del Gremi de Fabricants de Sabadell i la Fundació per la Indústria, encapçalats per Esteve Gené i Antoni Monés, presidents d’ambdues entitats.

Els representants de les entitats empresarials han titllat la reunió de “profitosa perquè s’han refermat els llaços de la col·laboració històrica amb l’Ajuntament de la ciutat”. En un clima cordial i proper, s’ha posat de manifest la coincidència dels valors de Lluís Matas, 6è tinent d’alcaldessa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat, amb els valors del Gremi i la Fundació.

Llegir més
Señores-pájaros-gremi-fabricants

Señores Pájaros. Presentació al Gremi de Fabricants

Presentació al Gremi de Fabricants del llibre “Señores Pájaros” de José Jiménez Lozano

El Gremi de Fabricants de Sabadell, acull la presentació del llibre Señores Pájaros, de José Jiménez Lozano amb dibuixos de Ramiro Fernàndez Saus (Días Contados, 2023).

La presentació anirà a càrrec de Montse Barderi, escriptora, Ramon Girbau, editor de Días contados i Ramiro Fernàndez Saus, pintor. L’acte també comptarà amb la lectura de poemes d’Esteban Martínez, poeta

Llegir més
El-Passaport-Digital-de-Producte-unificarà-el-mercat-tèxtil-europeu-TexMeeting-2023

El Passaport Digital de Producte unificarà el mercat tèxtil europeu. TexMeeting 2023

Industrials, legisladors i marques debaten sobre l’Estratègia UE per al Tèxtil Sostenible i Circular al TexMeeting CONNECTS organitzat per Texfor

 

El Passaport Digital de Producte (DPP, en anglès) i el Reglament UE sobre Ecodisseny han estat els temes centrals del debat organitzat per Texfor – Confederació de la Indústria Tèxtil, TexMeeting CONNECTS .

Es tracta d’eines que, segons preveu l’ Estratègia UE per al Tèxtil Sostenible i Circular, actualment en fase de debat a les institucions europees, hauran d’estar en vigor el 2030, encara que la seva implantació requereix modificacions legislatives, implementació de tecnologia digital i, sobre tot, l’acord i el compromís per part de tots els agents implicats en la cadena de valor tèxtil, les marques, l’Administració i els consumidors.

Llegir més
La-Transformació-de-Edifici-del-Museu-del-Gas-Cap-a-un-futur-més-cultural-reconeixent-el-tèxtil-a-Sabadell

La Transformació de l’Edifici del Museu del Gas: Cap a un futur més cultural reconeixent el tèxtil a Sabadell

Article d’opinió del president del Gremi de Fabricants, Esteve Gené, en relació a la transformació del Museu del Gas com a Museu del Tèxtil, Disseny i Moda. Un reconeixement a les arrels tèxtils de Sabadell i alhora una oportunitat de futur cultural, de recerca i innovació.

 

L’Ajuntament de Sabadell ha pres una decisió significativa per al futur cultural i històric de la ciutat. L’adquisició de l’antic Museu del Gas i la seva conversió en el Museu del tèxtil, disseny i moda, marca un pas essencial cap a la preservació de la rica herència industrial tèxtil de Sabadell i l’exploració del seu passat, present i futur.

Sabadell, coneguda durant molts anys com la “Manchester catalana,” té una història profundament vinculada en la indústria tèxtil. Aquest museu serà un testimoni viu de la història local, oferint una finestra a les arrels de la ciutat i subratllant la contribució de la indústria tèxtil a la seva identitat. També mirarà cap al futur, explorant la recerca i la innovació i reconeixent el present en el que el tèxtil el trobem en gairebé tots els àmbits de la nostra vida diària.

Llegir més
El Gremi amb el Dia Mundial de la Salut Mental

El Gremi amb el Dia Mundial de la Salut Mental

El Gremi de Fabricants se suma al Dia Mundial de la Salut Mental

El 10 d’octubre se celebra el Dia Mundial de la Salut Mental, amb l’objectiu de conscienciar sobre els problemes de la salut mental en tot el món.

El Gremi de Fabricants de Sabadell i la Fundación MAPFRE col·laboren per dinamitzar el Programa Social d’Ocupació de la Fundació MAPFRE, que inclou, entre d’altres, la iniciativa Junts en Som Capaços- Junts Ho podem Fer, o la Convocatòria d’ajudes a l’ocupació Accedim.

Llegir més