El  dissabte 13 d’abril se celebra la VII Trobada Urban Sketchers (USK) de Catalunya a Sabadell.

El Gremi de Fabricants de Sabadell com a centre col·laborador acollirà en la seva seu grups de dibuixants que participen a la trobada.

 

En aquesta ocasió, i coincidint amb la Capitalitat de la Cultura Catalana, la VII trobadada d’Urban Sketchers de Catalunya està organitzada per l’agrupació d’sketchers locals “Dibuixant Sabadell“, que visitaran diferents indrets de la ciutat i edificis emblemàtics per dibuixar-los.

Visites guiades

Igualment, els participants a la trobada podran fer visites guiades per diversos espais de Sabadell, com és el cas de la seu del Gremi de Fabricants, edifici catalogat i protegit, inclós en el Pla especial de protecció de béns arqueològics, mediambientals i arquitectònics de Sabadell. L’actual seu del Gremi es va inaugurar el 1883 i va ser dissenyada per Narcís Nonell.

Què és l’urban Sketching?

Tal i com s’explica al bolg de USk Catalunya: “L’Urban Sketching és la pràctica del dibuix en directe de la realitat que ens envolta. Pot ser una activitat solitària però sovint és una activitat que fem en grup, amb altres dibuixants, i sobretot després compartim els nostres dibuixos a les xarxes socials”.

“Urban Sketchers (USk) és una organització internacional sense ànim de lucre dedicada a fomentar la pràctica del dibuix al carrer (Urban Sketching). A moltes ciutats del món s’han obert comunitats com ara la nostra USk Barcelona”.

Podeu consultar més informació i el programa d’activitats al blog d’USk Catalunya i a l’instagram del grup local Dibuixant Sabadell

 

Gremi-urban-sketchers-sabadell