Serveis

 

INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT

L’assessorament i la informació veraç, actual i acurada són indispensables pel bon funcionament de l’empresa.

Oferim informació i assessorament sobre temes sectorials i empresarials en general a través de diversos mitjans:

 • Circulars informatives
 • L’Informatiu
 • Atenció Consultes personalitzades
 

FORMACIÓ

Identifiquem les necessitats de les empreses en matèria de formació tant a nivell tècnic com per a la potenciació del desenvolupament del talent. Fem servir metodologies que siguin realment eficaces pels directius i pels treballadors en actiu, i oferim programes específics per als nostres agremiats.

 

BORSA DE TREBALL

Aquest servei facilita un punt de trobada entre les persones inscrites a la borsa de treball i que busquen feina o pretenen millorar la seva situació laboral i les empreses que cerquen professionals.

Una Borsa de Treball de múltiples Serveis, que abasten des del SERVEI BÀSIC de cerca de Currículums Vitae de candidats amb el perfil professional demandat per l’empresa, fins a serveis més exhaustius de SELECCIÓ DE RRHH, tots ells en condicions preferents per a les empreses del Gremi de Fabricants de Sabadell.

Serveis en condicions preferents per a les empreses associades al Gremi de Fabricants de Sabadell.

Servei Bàsic per a les empreses

Permet a les empreses trobar candidats adequats a les seves demandes de perfil professional a través dels CV’s de persones inscrites a la base de dades del servei.

Cal omplir el formulari de demanda de candidat i el Gremi de Fabricants realitzarà una sel·lecció dels CV’s de la Borsa de Treball adients.

Servei de Sel·lecció de Recursos Humans

El Gremi de Fabricants ofereix a les empreses diversos serveis per a la selecció de Recursos Humans, tots ells en condicions preferents per a les empreses associades al Gremi de Fabricants de Sabadell.

 • Procés de selecció completa de candidats que compren la redacció d’un anunci, la preselecció de currículums, l’exploració d’aptituds i de personalitat, l’entrevista i la presentació a l’empresa d’un informe per a cada candidat seleccionat.
 • Elaboració d’informes individuals de candidats a partir de diversos tipus d’anàlisis: Anàlisi psicològica, Anàlisi grafològica, Anàlisi morfo psicològica, Anàlisi de competències
 • Elaboració d’informes individuals a partir de l’entrevista i presentació d’un resum.

Per accedir a l’ús del servei cal omplir el formulari de sol·licitud per a empreses.

Accediu a la sol·licitud

Aquest servei està adreçat a aquells professionals que desitgen trobar feina o millorar la que ja tenen i volen inscriure’s a la Borsa de Treball del Gremi de Fabricants de Sabadell. Per fer-ho cal omplir el formulari d’inscripció per a candidats.

Accediu a la inscripció
 

TRANSFERÈNCIA DEL CONEIXEMENT

El Gremi de Fabricants de Sabadell manté relacions amb centre universitaris per tal de facilitar el contacte entre empreses que vulguin acollir professionalment al seu alumnat en regim de pràctiques o com a becaris. És així com les empreses poden disposar del talent emergent de les universitats i els alumnes tenen la possibilitat de créixer professionalment i enriquir-se amb la pràctica i la transferència de coneixement en un entorn laboral (veieu Acords i Convenis).

El Gremi també manté relacions amb centres tecnològics i coordina el contacte amb les empreses per facilitar el transvasament de la innovació i el coneixement mutu, alhora que  impulsa  la connexió entre el món empresarial i l’àmbit acadèmic a partir de necessitats,objectius, projectes i productes o sistemes innovadors.

En aquesta línia l’ISP, Joves Empresaris i Directius Industrials organitza anualment la jornada New Season Innovation Meeting – NSIM –

 

AL SERVEI DE SABADELL

Compromesos amb el desenvolupament social i econòmic de la ciutat, el Gremi de Fabricants de Sabadell en els més de quatres segles de la seva constitució s’ha mantingut estretament lligat al seu entorn participant amb projectes de caire social, cultural o econòmic, per iniciativa pròpia o en col·laboració amb altres organismes públics i privats.
Alguns d’aquestes iniciatives les trobem en la fundació de: BancSabadell, Mútua Sabadellenca d’Accidents del Treball (SAT), l’Institut Sallarès i Pla d’estudis tècnics, econòmics i socials; creació de la Cambra Oficial de comerç i Indústria de Sabadell, Escola Industrial d’Arts i Oficis , Escola Tèxtil d’Arts i Oficis , Condicionament Públic Municipal i el Laboratori Químic, els Docks; constitució de la Companyia d’Aigües de Sabadell (CASSA),promoció de l’Escola Superior de Disseny (ESDI), adscrita a la Universitat Ramon Llull, etc.

 

DEFENSA I REPRESENTACIÓ DELS INTERESSOS DELS AGREMIATS

El Gremi de Fabricants de Sabadell dóna a les empreses agremiades suport de representació i portaveu dels interessos dels associats davant els organismes locals, nacionals i internacionals.

 • Funció de lobby davant de l’administració.
 

ACOMPANYAMENT EN PROCESSOS D’INTERNACIONALITZACIÓ A TRAVÉS DE TEXFOR

Texfor organitza i coordina:

 • Accions col·lectives de missions comercials, participacions agrupades a fires, campanyes publicitàries i d’imatge, estudis de mercat, magatzems reguladors, grups d’exportació, etc.
 • Assessorament sobre mercats i ajuts disponibles en matèria de comerç exterior.
 • Col·laboració amb organismes de rellevància pel sector (administració, organitzadors de fires internacionals , associacions tèxtils europees, etc).
 • Tramitació d’ajuts davant l’Administració.
 • Seminaris i sessions informatives sobre tendències de moda, certàmens i mercats d’interès, entre altres.
Texfor: Accions de Promoció Internacional
 

COL·LABORACIÓ I IMPULS DE LA XARXA DE RELACIÓ ENTRE EMPRESES I INSTITUCIONS

Una tasca col·laborativa amb empreses, entitats, administracions.

Afavorim i gestionem aliances estratègiques amb altres agents envers la competitivitat i productivitat de les empreses.

 • Projectes de cooperació empresarial
 • Promoció de grups de compra locals
 • Borsa de subcontractació
 • Networking
 

SUPORT A NOUS EMPRENEDORS

El Gremi té com a objectiu facilitar la creació de noves empreses i potenciar el talent dels joves per tal que siguin emprenedors i empresaris així com perquè adquireixin els coneixements necessaris per ser bons directius i bons líders. És per això que l’ISP (Joves Empresaris i Directius Industrials) ocupa un lloc rellevant dintre de l’organització.

L’Associació de joves empresaris i directius industrials va ser fundada l’any 1947 en el si del Gremi de Fabricants de Sabadell, sent la primera associació de joves empresaris creada en l’Estat espanyol.

ACCEDIU AL WEB DE L’ISP
 

ENLLAÇ AMB EL SECTOR EMPRESARIAL TEXTIL A TRAVÉS DE TEXFOR

L’any 2010 es va fundar TEXFOR Confederación de la Industria Textil, per part de les patronals tèxtils de capçalera Gremi de Fabricants de Sabadell, La Asociación Industrial TExtil del Proceso Algodonero AITPA, la Federación Textil Sedera FTS i la Federación Nacional de Acabadores, Estampadores y Tintoreros Textiles FNAETT, per donar una resposta moderna i innovadora a l’evolució del sector tèxtil en l’escenari actual amb la prestació de serveis especialitzats d’assessorament, promoció i informació, i de representativitat en l’àmbit de les administracions, institucional, comunicació i altres.

ACCEDIU AL WEB DE TEXFOR
 

CENTRE DE DOCUMENTACIÓ

El Centre de Documentació del Gremi és a disposició de les empreses agremiades i del públic en general, els quals poden accedir a la seva consulta a la sala de lectura.

El Centre de Documentació el composen els fons de la biblioteca i de l’hemeroteca del Gremi i també l’arxiu històric i fotogràfic de l’entitat.

També forma part del Centre de Documentació el Fons Artístic de l’entitat que acull peces de pintura, escultura, tapissos i altres elements entre el S.XVII i l’actualitat.

 

ÚS DE LES INSTAL·LACIONS GREMIALS

Posem a l’abast de les empreses i del públic en general la infraestructura del Gremi per a l’organització d’actes, trobades i altres esdeveniments públics o privats: convencions, seminaris, conferències, dinars o sopars de treball, exposició de productes, convencions de vendes, show rooms, etc.

La multifuncionalitat dels espais permet adaptar-los a les necessitats dels usuaris.

La capacitat de les sales varia entre 8 i 130 persones. Perfectament equipades.

El Gremi de Fabricants ofereix la possibilitat de contractar a través de la seva organització serveis de Càtering, Protocol i seguretat, Fotografia i vídeo, Premsa i comunicació.

En condicions preferents per a les empreses del Gremi de Fabricants de Sabadell.

Més informació: 93 745 09 44 – gremifab@gremifab.org