Serveis

 

INFORMACIÓ I ASSESSORAMENT

L’assessorament i la informació veraç, actual i acurada són indispensables pel bon funcionament de l’empresa.

Oferim informació i assessorament sobre temes sectorials i empresarials en general.

 

FORMACIÓ

El món empresarial requereix de professionals capacitats i amb formació especialitzada.
A través de Texfor posem a l’abast de les empreses i treballadors una oferta formativa especialitzada en el sector tèxtil, adaptada i actualitzada a la realitat professional, a totes les àrees de coneixement de la cadena de valor tèxtil.

TEXFOR: ACCÉS A LA FORMACIÓ

CÀPSULES FORMATIVES PER IMPULSAR LA PRESÈNCIA ONLINE DE LES EMPRESES

El Gremi de Fabricants va portar a terme, l’any 2022, les sessions virtuals: “Vitamines per digitalitzar-te”.

Les sessions editades en diversos vídeos, tracten temes com: el posicionament de la web, la publicitat a les xarxes, la venda online, l’email màrqueting, etc.

Són “vitamines” d’una hora de durada, molt pràctiques i aplicables a les empreses, preferentment pimes i micropimes.

Aquest programa es va portar a terme conjuntament amb Foment de Treball Nacional i amb el suport del Departament d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya.

Accediu als vídeos de les sessions
 

BORSA DE TREBALL

A través de Texfor – Confederación de la Industria Textil, oferim el servei de Borsa de Treball. Un punt de trobada entre les persones inscrites a la borsa de treball i que busquen feina o pretenen millorar la seva situació laboral i les empreses que cerquen professionals.

TEXFOR: ACCÉS BORSA TREBALL
 

TRANSFERÈNCIA DEL CONEIXEMENT

El Gremi de Fabricants de Sabadell manté relacions amb centre universitaris per tal de facilitar el contacte entre empreses que vulguin acollir professionalment al seu alumnat en regim de pràctiques o com a becaris. És així com les empreses poden disposar del talent emergent de les universitats i els alumnes tenen la possibilitat de créixer professionalment i enriquir-se amb la pràctica i la transferència de coneixement en un entorn laboral (veieu Acords i Convenis).

El Gremi també manté relacions amb centres tecnològics i coordina el contacte amb les empreses per facilitar el transvasament de la innovació i el coneixement mutu, alhora que impulsa la connexió entre el món empresarial i l’àmbit acadèmic a partir de necessitats, objectius, projectes i productes o sistemes innovadors.

 

AL SERVEI DE SABADELL

Compromesos amb el desenvolupament social i econòmic de la ciutat, el Gremi de Fabricants de Sabadell en els més de quatre segles de la seva constitució es manté estretament lligat al seu entorn participant amb projectes de caire social, cultural o econòmic, per iniciativa pròpia o en col·laboració amb altres organismes públics i privats.
Algunes d’aquestes iniciatives les trobem en la fundació de: BancSabadell, Mútua Sabadellenca d’Accidents del Treball (SAT), l’Institut Sallarès i Pla d’estudis tècnics, econòmics i socials; creació de la Cambra Oficial de comerç i Indústria de Sabadell, Escola Industrial d’Arts i Oficis, Escola Tèxtil d’Arts i Oficis, Condicionament Públic Municipal i el Laboratori Químic, els Docks; constitució de la Companyia d’Aigües de Sabadell (CASSA), promoció de l’Escola Superior de Disseny (ESDI), adscrita a la Universitat Ramon Llull, etc.

 

DEFENSA I REPRESENTACIÓ DELS INTERESSOS DELS AGREMIATS

El Gremi de Fabricants de Sabadell dona a les empreses agremiades suport de representació i portaveu dels interessos dels associats davant els organismes locals, nacionals i internacionals.

  • Funció de lobby davant de l’administració.
Texfor: Representativitat sectorial
 

ACOMPANYAMENT EN PROCESSOS D’INTERNACIONALITZACIÓ A TRAVÉS DE TEXFOR

Texfor organitza i coordina:

  • Accions col·lectives de missions comercials, participacions agrupades a fires, campanyes publicitàries i d’imatge, estudis de mercat, magatzems reguladors, grups d’exportació, etc.
  • Assessorament sobre mercats i ajuts disponibles en matèria de comerç exterior.
  • Col·laboració amb organismes de rellevància pel sector (administració, organitzadors de fires internacionals , associacions tèxtils europees, etc).
  • Tramitació d’ajuts davant l’Administració.
  • Seminaris i sessions informatives sobre tendències de moda, certàmens i mercats d’interès, entre altres.
Texfor: Accions de Promoció Internacional
 

COL·LABORACIÓ I IMPULS DE LA XARXA DE RELACIÓ ENTRE EMPRESES I INSTITUCIONS

Una tasca col·laborativa amb empreses, entitats, administracions.

Afavorim i gestionem aliances estratègiques amb altres agents envers la competitivitat i productivitat de les empreses.

  • Projectes de cooperació empresarial.
  • Networking.
  • Transferència de coneixement entre empreses.
 

SUPORT A NOUS EMPRENEDORS

El Gremi té com a objectiu facilitar la creació de noves empreses i potenciar el talent dels joves per tal que siguin emprenedors i empresaris així com perquè adquireixin els coneixements necessaris per ser bons directius i bons líders. És per això que l’ISP (Joves Empresaris i Directius Industrials) ocupa un lloc rellevant dintre de l’organització.

L’Associació de joves empresaris i directius industrials va ser fundada l’any 1947 en el si del Gremi de Fabricants de Sabadell, sent la primera associació de joves empresaris creada en l’Estat espanyol.

ACCEDIU AL WEB DE L’ISP
 

CENTRE DE DOCUMENTACIÓ I BIBLIOTECA

El Centre de Documentació del Gremi és a disposició de les empreses agremiades i del públic en general, els quals poden accedir a la seva consulta.

El Centre de Documentació el composen els fons de la biblioteca i de l’hemeroteca del Gremi i també l’arxiu històric i fotogràfic de l’entitat.

També forma part del Centre de Documentació el Fons Artístic de l’entitat que acull peces de pintura, escultura, tapissos i altres elements entre el s. XVII i l’actualitat.

CONSULTEU EN LÍNIA EL NOSTRE FONS BIBLIOGRÀFIC
 

ENLLAÇ AMB EL SECTOR EMPRESARIAL TEXTIL A TRAVÉS DE TEXFOR

L’any 2010 es va fundar TEXFOR Confederación de la Industria Textil, per part de les patronals tèxtils de capçalera Gremi de Fabricants de Sabadell, La Asociación Industrial TExtil del Proceso Algodonero AITPA, la Federación Textil Sedera FTS i la Federación Nacional de Acabadores, Estampadores y Tintoreros Textiles FNAETT, per donar una resposta moderna i innovadora a l’evolució del sector tèxtil en l’escenari actual amb la prestació de serveis especialitzats d’assessorament, promoció i informació, i de representativitat en l’àmbit de les administracions, institucional, comunicació i altres.

ACCEDIU AL WEB DE TEXFOR
 

ÚS DE LES INSTAL·LACIONS GREMIALS

Posem a l’abast de les empreses i del públic en general la infraestructura del Gremi per a l’organització d’actes, trobades i altres esdeveniments públics o privats: convencions, seminaris, conferències, dinars o sopars de treball, exposició de productes, convencions de vendes, show rooms, etc.

L’edifici també és apte per al rodatge de pel·lícules, entrevistes, espots publicitaris…

La multifuncionalitat dels espais permet adaptar-los a les necessitats dels usuaris.

La capacitat de les sales varia entre 8 i 130 persones. Perfectament equipades.

El Gremi de Fabricants ofereix la possibilitat de contractar a través de la seva organització serveis de Càtering, Protocol i seguretat, Fotografia i vídeo, Premsa i comunicació.

En condicions preferents per a les empreses del Gremi de Fabricants de Sabadell.

Més informació: 93 745 09 44 – gremifab@gremifab.org