Subscriu-te a l’Informatiu

L’INFORMATIU: EL BUTLLETÍ DEL GREMI

Rebeu informació periòdica sobre l’activitat gremial i l’actualitat més significativa, a través de l’INFORMATIU del Gremi de Fabricants de Sabadell.

 Consento el tractament de les meves dades. GREMI DE FABRICANTS DE SABADELL tractarà les seves dades amb la finalitat de remetre-li informació periòdica sobre l'activitat del gremi i l'actualitat més significativa relacionada amb el seu sector. Pot exercir els seus drets d’accés, rectificació, supressió, portabilitat, limitació i oposició. Consulti la informació completa d'aquest tractament de dades en la nostra Política de Privacitat

Informació sobre de les activitats i serveis

Vol rebre informació sobre de les activitats i serveis oferts pel GREMI DE FABRICANTS DE SABADELL?

Les dades enviades per mitjà d’aquest formulari seran incloses en un fitxer informatitzat, del qual és responsable Fundació per la Indústria. Sabadell 1559 (Gremi de Fabricants de Sabadell) amb la finalitat de ser utilitzades única i exclusivament per a l’enviament de la informació sol·licitada i tractats amb absoluta confidencialitat. Les dades es conservaran mentre es mantingui la relació o se sol·liciti la supressió, i si és el cas, durant els terminis legals d’aplicació.
Posem en el vostre coneixement el seu dret d’accés, rectificació, cancel·lació, oposició, portabilitat i limitació.