El president del Gremi de Fabricants, Esteve Gené, ha estat nomenat vicepresident de Texfor a l’Assemblea General de la confederació

Josep M. Mestres, reelegit president de Texfor

 

L’Assemblea General de Texfor ha decidit prorrogar el mandat de Josep M. Mestres com a president de l’entitat, amb l’objectiu que pugui liderar i consolidar els projectes iniciats els darrers anys.

En aquest nou mandat, Josep M. Mestres comptarà amb 3 vicepresidents:  Josep Moré, que repeteix al lloc, Esteve Gené, actual president del Gremi de Fabricants i el vocal de la Junta Directiva d’AITPA, Jaume Balaguer.

Esteve Gené, ha agraït a l’Assemblea aquest nomenament que assumeix des del treball i compromís per la defensa de la indústria tèxtil, com ha fet el Gremi de Fabricants des del seus orígens l’any 1559.

Gené es també vicepresident primer de la Fundació per la Indústria i patró d’Intexter.

Igualment, en el transcurs de l’Assemblea s’ha nomenat a Mònica Olmos com a secretària general de Texfor, en substitució de Marta Castells, qui, a la seva vegada, s’incorpora com a secretària general d’Aitpa. Castells, però, manté la seva relació amb Texfor des de l’àrea de Relacions Internacionals i d’informació econòmica.

L’Assemblea ha finalitzat amb la conferencia “El món avui: incerteses en geopolítica i economia”, impartida per Pelayo Corella, periodista i professor de Política i Economia internacional a ESCI-UPF.

 

Podeu ampliar la informació en aquest ENLLAÇ al web de Texfor.