Sant Jordi de lletres i pensament ha representat una oportunitat excepcional per enriquir el paisatge cultural de Sabadell

Ens sentim orgullosos de haver pogut compartir aquesta experiència amb els sabadellencs

El passat mes de març, amb l’assistència del regidor de cultura, Carles de la Rosa, es va presentar a la seu gremial el programa d’activitats literàries Sant Jordi de lletres i pensament 2024. Una iniciativa, impulsada conjuntament per l’Ajuntament i el Gremi de Fabricants i que compta amb la col·laboració de diferents llibreries de la ciutat.

El Gremi de Fabricants ha tingut l’honor de presentar una col·lecció de 60 llibres en col·laboració amb els seus autors, en el marc de la Capital de la Cultura Sabadell 2024. Les presentacions han estat conduïdes de manera excel·lent per Montse Barderi, coordinadora de la Capital Cultural Sabadell 2024

Com a entitat històrica fundada el 1559, el Gremi de Fabricants està compromès amb el desenvolupament econòmic, social i cultural de la ciutat. Amb molta il·lusió, hem obert les nostres instal·lacions als sabadellencs, oferint també visites guiades que els han permès conèixer la nostra història, que és, en bona part, la història de Sabadell, així com el nostre fons d’art.

Aquesta iniciativa ha representat una oportunitat excepcional per enriquir el paisatge cultural de Sabadell i promoure i reconèixer el talent literari dels nostres autors locals.

Ens sentim orgullosos de haver pogut compartir aquesta experiència amb els sabadellencs. L’interès i la participació mostrats pels assistents i visitants, amb una afluència de més de 400 persones, han confirmat la importància de continuar fomentant la literatura i la cultura a la nostra ciutat.

 

Programa de presentacions