Acords i Convenis

El Gremi de Fabricants s’ha adherit al Voluntariat per la llengua del CNL de Sabadell per refermar la seva aposta a favor de la llengua catalana.

El CNL de Sabadell també ofereix a tots els agremiats un Servei d’Assessorament Lingüístic per garantir la qualitat de les comunicacions de l’empresa.

Acord de col·laboració entre el Gremi de Fabricants i la Fundación CEOE, en el marc del programa “Emplea Lab”, que juntament amb Càritas treballen per a la millora de l’ocupació.

El Gremi de Fabricants col·labora en la identificació de llocs de treball vacants per a la integració laboral de persones vulnerables.

https://www.ceoe.es/es/conocenos/fundacion-ceoe

El Gremi de Fabricants de Sabadell col·labora amb Creu Roja Sabadell, en diversos àmbits, en benefici de la societat, les empreses i de les persones vulnerables.

https://www.creurojasabadell.org/

El Gremi de Fabricants de Sabadell patrocina Els Saballuts, la colla castellera de Sabadell.

Al Gremi de Fabricants de Sabadell Teixim el territori des de la cultura. Estem arrelats a la nostra ciutat i oberts al nostre entorn. Des dels valors de l’esforç, la cooperació, el treball en equip, el compromís, el respecte i la proximitat contribuïm en la consecució d’un model social, territorial i cultural a prop de les persones.

Des d’aquesta valors el Gremi de Fabricants de Sabadell patrocina Els Saballuts. Fem Colla! Fem Ciutat!

Nota de premsa

http://saballuts.cat/

ESCI-UPF és un centre amb la missió de formar DOERS, professionals especialitzats en el comerç internacional.

La institució va ser creada amb la intenció d’enfortir el teixit empresarial català

En aquesta línia d’actuació el Gremi de Fabricants de Sabadell ha signat un conveni per oferir serveis a les empreses associades.

www.esci.upf.edu

El Gremi ha signat un conveni amb RBG corredoria d’assegurances especialitzada en transports i viatges internacionals.

Les empreses agremiades disposaran d’importants descomptes exclusius (fins el 50%) en assegurances de transport de mercaderies: importacions, exportacions i trànsit nacional sense franquícies; assegurances de viatge: cobertura per qualsevol incidència que pugui patir un viatger; i assegurances industrials.

www.rbgseguros.com

Acord amb l’Escola bressol SANT NICOLAU, escola oberta a nens i nenes a partir de 4 mesos i fins als 3 anys. Oferta en forma de descompte, tant per la inscripció com en la matrícula del curs, pels associats i treballadors del Gremi.

http://escolabressol.santnicolau.com/

Conveni entre la Fundació i l’Escola d’Enginyeria de Terrassa de la UPC per a promocionar els estudis de grau d’Enginyeria de Tecnologia i Disseny tèxtil. Inclou un programa de beques per a estudiants de l’EET-UPC.

http://www.eet.upc.edu/

Per tal d’ajudar a millorar la gestió de les empreses agremiades, fomentant l’ús de solucions tecnològiques, aquest Gremi de Fabricants ha signat un acord de col·laboració amb INVINET Sistemes 2003 SL per tal que es pugui gestionar la facturació electrònica a través del portal B2brouter.net

B2BRouter ofereix els seus serveis en tres modalitats:

Pla free – per a usuaris gratuïts amb poc volum de factures emeses

Pla professional – per a usuaris de pagament, amb algunes funcions avançades

Pla Business – per a la integració dels sistemes de gestió de l’empresa i amb un costos diferenciats entre el projecte d’integració i les quotes pel servei.

http://cat.invinet.org/

A través del conveni amb SECOTbcn s’ofereix un servei professional d’assessoria i orientació empresarial en unes condicions molt especials pels socis del Gremi.

http://secotbcn.cat

Els socis del Gremi de Fabricants de Sabadell gaudeixen dels acords preferents i avantatges que ofereix Texfor: lloguer de vehicles, descomptes en reserves d’hotel, reserves de vols, etc.

http://www.texfor.es/

Conveni de col·laboració educativa de pràctiques externes d’estudiants amb la Universitat de Barcelona. Facilitem a les empreses acollir professionalment a l’alumnat i disposar del talent emergent, alhora que els alumnes tenen la possibilitat d’enriquir-se amb la pràctica i el coneixement de l’entorn laboral.

http://www.ub.edu/web/ub/ca/