Per a Núria Aymerich, experta en lideratge transformacional i en el desenvolupament de lideratge en organitzacions per a la societat 5.0, “la suma del coneixement adquirit i el desenvolupament de les anomenades soft Skills és clau per encarar el futur”. Aymerich va fer aquestes afirmacions durant la seva participació en el Talent Knowledge Congress, organitzat per la Fundació Impulsa Talentum.

L’experta en lideratge transformacional i secretària general del Gremi de Fabricants va participar en la taula rodona: “Un futur entre Talent i Innovació”, juntament amb Stefano Lacaita, consultor i inversor i professor associat de la Universitat de Girona; Xavier Cassanyes, investigador en cap del  Max Planck Institute. Cinta Lacasa, advisor and founder Cinta LaCasa & CO, va actuar com a moderadora d’aquest debat.

Durant la conversa, es va parlar del paper que han de jugar el talent i la innovació per construir un futur sòlid. En aquest sentit, Núria Aymerich va destacar que “el coneixement que es crea a la universitat és fonamental però cal també la transformació i formació en altres habilitats socials, comunicatives i atributs personals per brillar amb aquestes aptituds”.

En paraules d’Aymerich, “estem davant d’un canvi radical en el nostre món. La sostenibilitat mediambiental i social és la màxima prioritat i per afrontar-les amb resultats positius cal aplicar el coneixement, el talent i el lideratge transformacional”.

La recepta de Núria Aymerich per afrontar el futur és una mescla de “talent i innovació des del coneixement a 360 graus”. I per aconseguir-ho, Aymerich considera que els experts que han de guiar aquest camí són “els líders transformacionals. Aquests treballen per valors. Defineixen grans objectius i creen equips cohesionats que, amb il·lusió, compromís i confiança, treballen per assolir-los”.

 

Si vols conèixer tot el contingut de la taula rodona, entra en aquest enllaç per poder accedir al vídeo