Organitzada per la Fundació per la Indústria. Sabadell 1559

El dimarts 17 de maig la Fundació per la Indústria, Sabadell1559 va celebrar a la seu del Gremi de Fabricants de Sabadell la jornada anual d’ Economia Industrial, en aquesta ocasió sobre “La manufactura 4.0, oportunitat per Catalunya. (Generar ocupació i reequilibrar el territori)” .

A l’acte van assistir el President de la Generalitat, Sr. Carles Puigdemont; el conseller d’Empresa i Coneixement, Sr. Jordi Baiget; l’alcalde de Sabadell, Sr. Juli Fernàndez i la Presidenta de la Diputació, Sra. Mercè Conesa.

La jornada va comptar amb la presència del professor de la Universitat de Göteborg, Sr. Víctor Lapuente, Dr. en Ciències Polítiques per la Universitat d’Oxford, qui va presentar la conferència “Manufactura 4.0 aportacions i oportunitats” (els efectes de la corrupció 4.0 sobre la Manufactura 4.0).

Durant el dia es van celebrar 3 taules rodones de debat moderades pels membres del Consell Assessor de la Fundació per la Indústria el Sr. Alexandre Blasi, el Sr. Lluis Recoder i el Sr. Miquel Puig.

Taules rodones: Catalunya està preparada per abordar la 4ª revolució industrial? Hi ha oportunitats de reequilibrar el territori, moure productes o persones? Quina és la política industrial requerida per la manufactura 4.0?

Podeu trobar més informació de les jornades aquí.