imatges logos junts

 

El Gremi de Fabricants de Sabadell i Texfor realitzaran una  jornada en format virtual, el dimarts 26 de gener, a les 09:30h, de Presentació dels projectes Valrestex  i Texbio, liderats pel Gremi de Fabricants i per Texfor respectivament.

L’objectiu d’aquests dos projectes és el de fomentar l’economia circular al sector tèxtil català a través de la simbiosi industrial i la valorització de residus.

VALRESTEX i TEXBIO es focalitzen, però, en perspectives complementàries, abastant l’àmbit local i català. En l’execució d’aquests dos projectes independents, Texfor i el Gremi de Fabricants de Sabadell han treballat de forma coordinada i han comptat amb la  col·laboració tècnica del centre tecnològic Eurecat.

Formen part de la convocatòria d’ajuts per a l’execució de projectes d’Economia Circular promoguts per l’Agència de Residus de Catalunya (ARC).

En els projectes han participat 19 empreses tèxtils, que ha permès abastar diversos sectors de la cadena tèxtil i tipologia de materials i residus, Durant la seva execució s’han identificat oportunitats i necessitats del sector en matèria d’economia circular i simbiosi industrial, s’han realitzat diverses proves pilot i alhora les empreses han ampliat els seus coneixements i visió de la implementació d’estratègies d’economia circular que  incrementen la seva competitivitat, i el benefici ambiental que comporta.

PROGRAMA:

09:30h Presentació dels projectes Valrestex i Texbio
Gremi Fabricants Sabadell i Texfor

09:40h Presentació d’execució dels projectes i resultat
Eurecat

10:20h Casos pràctics d’empreses
Empreses participants

10:50h Torn obert de preguntes

11:00h Tancament
Texfor i Gremi de Fabricants

 

Presentació dels Projectes Texbio i Valrestex
Data: 26 gener 2021
Horari: 09:30h – 11:00h
Lloc: Plataforma virtual Zoom (Un cop realitzada la inscripció rebran l’enllaç a la sessió)

 

Formulari d’inscripció a la jornada AQUÍ

 

Amb el suport de

descarga (1)