El Gremi de Fabricants de Sabadell commemora la Festivitat de Sant Sebastià, patró de l’entitat, el divendres 20 de gener, com és tradició.

Dos anys després de la crisi del Coronavirus, recuperem el format tradicional d’aquesta diada entranyable per a la nostra entitat. És una trobada que posa en valor els vincles que hi ha entre el Gremi i les indústries tèxtils, així com amb la societat civil sabadellenca.

Els actes centrals de la celebració de Sant Sebastià consistiran en una conferència dictada pel catedràtic, Andreu Mas-Colell i el lliurament dels premis “Floc de Llana 2022”.

El futur de l’economia a la conferència de Sant Sebastià

L’ economista, catedratic emèrit de la UPF i president del BIST, Andreu Mas-Colell ha acceptat la invitació del Gremi de Fabricants de Sabadell, per participar a la diada de Sant Sebastià 2023. Mas-Colell protagonitzarà l’acte central amb la conferència: “Un futur de l’economia catalana al nostre abast”. 

Premis “Floc de Llana 2022”

Els premis “Floc de Llana” són un reconeixement a empreses i persones per la seva trajectòria en el sector tèxtil. També distingeixen a entitats i persones pel seu compromís amb la ciutat de Sabadell. El lliurament dels premis corresponents a l’any 2022 es durà a terme just després de la conferència d’Andreu Mas-Colell i el discurs commemoratiu del president del Gremi de Fabricants, Esteve Gené.