– Esteve Gené, president del Gremi de Fabricants de Sabadell, reclama ajuts a la indústria i l’arribada dels Fonts Nex Generation amb urgència, en la celebración de la festivitat de Sant Sebastià, patró de l’entitat.

– Insta a les administracions públiques a comprometre’s amb la indústria catalana i en concret amb la indústria textil.

 

A l’acte central de celebració de la festivitat de Sant Sebastià, patró del Gremi de Fabricants de Sabadell, el seu president, Esteve Gené, s’ha referit a la situació que enfronta la indústria derivada de la conjuntura geopolítica i econòmica i als reptes per maximitzar la competitivitat de les empreses i la sostenibilitat envers el medi ambient. Ha exigit el compromís de tots els nivells governamentals per implicar-se de manera ferma i efectiva amb la indústria catalana i en concret, també, amb la indústria tèxtil.

El president del Gremi de Fabricants, ha fet una crida a les administracions perquè s’agilitzin els tràmits burocràtics i administratius, lents i difícils de complir per  les empreses, especialment per  les pimes.

També ha posat èmfasi en la necessitat de rebre amb urgència els fons Next Generation, que encara no han arribat a la indústria tèxtil. En paraules de Gené “calen ajudes a la innovació, la modernització i per aplicar tots els recursos possibles per fer una indústria encara més competitiva”.

En l’àmbit local, Gené, fa una aposta clara per seguir treballant amb totes les entitats de Sabadell, establint vincles, construint i teixint relacions de confiança per fer possible un Sabadell i un país millor.

En aquesta línia de col·laboració, ha agraït la confiança de l’equip de Govern amb el Gremi, amb qui col·labora de forma desinteressada i amb vocació de servei.

De la mateixa manera ha manifestat el seu agraïment als diferents grups polítics amb qui l’entitat manté una relació continuada, així com a la resta d’entitats econòmiques, culturals i socials amb les que col·labora.

La festivitat de Sant Sebastià, s’ha iniciat amb la intervenció del catedràtic Andreu Mas-Colell. El professor emèrit de la UPF i president de Bist ha centrat la seva presentació en el futur de l’economia catalana.

Dins dels actes institucionals, ha tingut lloc l’atorgament dels premis “Floc de Llana 2022” que han estat lliurats pel president del Gremi de Fabricants, Sr. Esteve Gené, acompanyat de l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés.

Marta Farrés, en el seu parlament de clausura ha lloat la capacitat del Gremi per adaptar-se a tots els temps i la seva implicació i col·laboració cap a la ciutat de Sabadell.

Esteve Gené, president del Gremi de Fabricants de Sabadell. Fotografia Juanma Peláez.

 

De d’esquerra a dreta: Esteve Gené, president del Gremi; Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell i el catedràtic, Andreu Mas-Colell. Fotografia Juanma Peláez.

 

 

 

 

Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell. Fotografia Juanma Peláez.

 

 

 

 

 

Catedràtic, Andreu Mas-Colell. Fotografia Juanma Peláez.

 

 

De dreta a esquerra: Esteve Gené, president del Gremi de Fabricants; els guardonats amb el Floc de Llana 2022: Manel Larrosa, Josep M. Suàrez, president d’Atendis; Glòria Dalmau, directora de la Fundació Bosch i Cardellach; Ricard Artigas, gerent de Textil Olius i Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell. Fotografia Juanma Peláez.