Les Joventuts Musicals de Sabadell han atorgat al Gremi de Fabricants la “Batuta d’Honor” en reconeixement al seu compromís i fidelitat en el seu suport a la cultura i la música.

En un acte celebrat al Teatre Principal, Esteve Gené, president del Gremi, ha recollit la Batuta d’Honor de mans de la presidenta de Joventuts Musicals, Joana Soler, acompanyada per la Junta de l’agrupació, l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, i el regidor de cultura, Carles de la Rosa.

Esteve Gené manifestà el seu agraïment per aquest  reconeixement a la trajectòria empresarial del Gremi i del seu compromís social amb la ciutat; i molt especialment com a socis de Joventuts musicals des del 1957.

La Batuta d’Honor de Joventuts Musicals de Sabadell té per objectiu reconèixer i homenatjar la feina ben feta i l’estimació que els  músics i fidels col·laboradors tenen vers les Joventuts Musicals. Aquest guardó, que s’atorga cada dos anys, es va crear el 2006 en ocasió del 50è aniversari de l’entitat.

En el transcurs de l’acte també es va fer lliurament d’un guardó als associats de Joventuts Musicals que han complert 50 anys com a socis de l’entitat.