El Ple de l’Ajuntament de Sabadell ha aprovat, la modificació puntual per a la regulació normativa dels sòls industrials i terciaris del Ripoll.

 

En la sessió extraordinària del 14 de juliol, el Ple municipal ha aprovat la “Modificació puntal del PGMOS per a l’actualització de la regulació normativa de les zones industrials i terciàries emplaçades al Riu Ripoll (MPG-132)”

Amb aquesta modificació es vol facilitar la implementació, a la zona, tant d’activitats industrials  com d’altres activitats complementàries, tot respectant la sostenibilitat i el medi natural de l’entorn. De la mateixa manera es pretén preservar el patrimoni arquitectònic de l’àrea, facilitant la rehabilitació de les edificacions industrials.

 

Intervenció al Ple de la Sra. Núria Aymerich, en representació del Gremi de Fabricants de Sabadell i de l’Associació per l’impuls de l’àrea del riu Ripoll.

 

La secretària general del Gremi de Fabricants, Núria Aymerich, va intervenir al Ple en representació de la nostra institució i de l’Associació per l’impuls de l’àrea del riu Ripoll. Per ambdues entitats, aquesta modificació per regular els usos industrials i terciaris de l’àrea del Ripoll és un pas important cap a la revalorització de la zona, tant a nivell empresarial com d’espai d’oci obert a la ciutat.

La voluntat del Gremi de Fabricants i de l’Associació per l’impuls de l’àrea del riu Ripoll és “aconseguir que l’Àrea Ripoll torni a ser un espai de la ciutat emblemàtic. Que tingui un equilibri entre el lleure i l’activitat i poder recuperar un patrimoni històric que reforci la identitat industrial de Sabadell a l’hora que contribueixi a ser una zona verda i d’oci oberta a tots els ciutadans”.

Aymerich, va agrair  “a l’equip de Govern la seva disposició al diàleg i la voluntat de recollir els suggeriments que alguns propietaris i les nostres entitats els hi han fet”. També va “agrair a tots els partits representats en l’anterior legislatura la seva disposició al diàleg i col·laboració per arribar  a la proposta d’aprovació de la reformulació dels límits dels usos compatibles i la reformulació de les normes d’integració de les edificacions i de la infraestructura verda”.

Per saber-ne més sobre aquesta intervenció, podeu llegir-la completa en aquest enllaç.
Intervencio ple ajuntament Núria Aymerich

 

Per a més informació, podeu accedir a aquesta nota de premsa de l’Ajuntament de Sabadell:  L’àmbit del Ripoll podrà acollir noves activitats industrials i terciàries més sostenibles

 

Un cop aprovat en el Ple, s’han obert 20 dies per a la Consulta pública  prèvia sobre la Modificació puntual del Pla General Municipal d’Ordenació de Sabadell per la simplificació i millora de la regulació normativa de les zones industrials i terciàries emplaçades al Riu Ripoll (MPG-132)

 

 

Imatge portada: Kippelboy. Creative Commons CC0 1.0 Universal Public Domain Dedication