👉  ACCÉS A L’INFORME

👉  ACCÉS AL RESUM

SBD Cercle d’Entitats ha presentat les conclusions del cicle “Debats de ciutat. #FemSabadell”, oberts a tota la ciutadania, que se han celebrat entre els mesos d’abril i juliol d’enguany.

Aquests debats han estat un espai de diàleg i reflexió sobre diversos àmbits d’interès per a la ciutat. Per a la seva realització s’ha comptat amb la participació de professionals i experts en cada matèria: habitatge, sanitat i acció social i transició urbanística.

Com a síntesi de les sessions, s’ha elaborat un informe on es recullen les principals conclusions de cada un dels temes, extretes de les ponències dels experts. I de la mateixa manera es pot aprofundir en els continguts de les ponències així com en les aportacions de les persones participants als debats. 

Les conclusions del diàleg han de servir per elaborar propostes d’acció i per a la construcció d’acords amb el govern de la ciutat per materialitzar aquestes propostes.

 


L’any 2019 més d’una trentena d’entitats de Sabadell de diversos àmbits van impulsar SBD Cercle d’Entitats. Actualment està format per 130 entitats d’àmbit social, cultural, esportiu, econòmic i altres. 

SBD Cercle d’entitats és un punt de trobada d’entitats civils sabadellenques per reflexionar sobre temes que afectin a Sabadell. La iniciativa parteix de la convicció de que la societat civil s’ha d’implicar en la construcció de la ciutat,  participant de forma activa i compromesa, fent propostes i el corresponent seguiment amb el  govern municipal i els grups polítics.