EL CONGRÉS INTERNACIONAL DE GESTIÓ DE TALENT I CONEIXEMENT

El Talent Knowledge Congress 2022 es celebrarà a Barcelona el 15 i 16 novembre a la Torre de Glòries (22@), on es trobarà tota la comunitat internacional pionera en la gestió de Talent i Coneixement.

L’esdeveniment multisectorial serà l’espai de trobada per aquelles organitzacions que miren cap al futur, prestant especial atenció en la innovació, la col·laboració, la societat, el medi ambient, el coneixement i molt especialment en el talent de les persones.

Entre els participants al Congrés es troba Núria Aymerich, secretària general del Gremi de Fabricants de Sabadell i experta en  lideratge transformacional i en el desenvolupament de lideratge en organitzacions per a la societat 5.0 qui intervindrà el dia 16 a la taula rodona “Un futur entre Talent i Innovació”.

 

Durant 2 dies hi haurà ponències, dinàmiques i taules rodones amb referents internacionals en la gestió de coneixement i de talent, com: John Hoffman, Michael Blackman, Elena Barraquer Compte, Federico Mayor Zaragoza, Àurea Rodríguez, Felipe Campos, Lluc Torcal, Bru Recolons, Lluis Bassat, Felipe Campos entre molts altres.

Conegueu tots els PARTICIPANTS

Accediu a MÉS INFORMACIÓ, PROGRAMA I INSCRIPCIONS