Com pot ajudar la transferència de coneixement entre l’entorn econòmic i l’entorn universitari a l’emprenedoria i la creació d’empreses?
Com poden ajudar les incubadores d’empreses al desenvolupament i consolidació d’un projecte empresarial?
L’ISP, Joves empresaris i directius industrials i el Gremi de Fabricants de Sabadell organitzen la sessió Emprenedoria i transferència de coneixement entre universitat i empresa, el proper 23 de novembre, en format virtual.
La cooperació entre la Universitat i empresa possibilita la transferència de coneixement al teixit econòmic i és un element que repercuteix en la creació d’empreses, la seva competitivitat i la creació d’ocupació. Igualment, altres agents com les acceleradores i incubadores d’startups donen suport, acompanyen i impulsen l’emprenedoria.
En aquesta sessió s’exposaran diverses experiències sabadellenques d’aquesta transferència de coneixement.
Programa:
Benvinguda
Gremi de Fabricants de Sabadell – ISP, Joves empresaris i directius industrials
Contextualització
Dra. Cristina Canal. Professora Titular al Departament de Ciència i Enginyeria de Materials, a la Universitat Politècnica de Catalunya (UPC), i responsable del PlasmaMedLab. Membre de l’ISP, Joves empresaris i directius industrials
Experiència Kidnelis, jocs educatius
Joan Reixach. Emprenedor i soci fundador de Kidnelis
Experiència Start-up Haddock, SaaS especialitzat en Horeca
Arnau Navarro. Emprenedor, CEO i soci fundador de Haddock
Experiència ESDIColor_LAB – INTERCOLOR
Dra. Encarna Ruiz. Directora del Departament Universitari de Teoria i Anàlisi del Disseny. ESDi- Universitat Ramon Llull. Directora d’ESDiColor_LAB, laboratori de Color vinculat a l’Associació Internacional del Color, Intercolor. Representant de l’Estat en aquesta associació.
Taula rodona
Modera: Dra. Cristina Canal
Intervenen: Kidnelis, Haddock i ESDIColor_LAB – Intercolor
Torn de preguntes dels assistents
Data: Dimarts, 23 novembre 2021
Horari: 17:00h a 18:30h
Format: Online