Els RECONEIXEMENTS “FLOC DE LLANA 2020, que ha atorgat el Gremi de Fabricants de Sabadell en el marc de la festivitat del seu patró, Sant Sebastià, volen posar de relleu la voluntat de servei de molts professionals i persones que voluntàriament s’han implicat per ajudar a pal·liar els efectes de la Covid-19.

Aquestes reconeixements s’han lliurat a diversos col·lectius com a representació de persones i sectors que estan a primera línia de la pandèmia.

 

RECULL FOTOGRÀFIC
(Fotografies: Juanma Peláez / Gremi Fabricants Sabadell)

Intervenció de la presidenta del Gremi de Fabricants, Sra. Rosvi Moix.

presidenta 1

 

Paraules de l’alcaldessa de Sabadell, Sra. Marta Farrés.

alcaldessa

 

Lectura del veredicte del jurat. Secretària del jurat i del Gremi de Fabricant, Sra. Núria Aymerich.

SG Gremi

 

Reconeixement Floc de Llana al personal sanitari, pel seu compromís, dedicació i coratge, i la seva entrega incondicional durant la pandèmia de la COVID-19.

Sector sanitari
Reconeixement Floc de Llana als serveis essencials, per la seva entrega, dedicació i imprescindible treball que ha garantit el funcionament de la nostra societat durant la pandèmia de la COVID-19.

Serveis essencials

 

Reconeixement Floc de Llana al Voluntariat, per a la seva aportació desinteressada per ajudar la societat i en especial als col·lectius més necessitats, durant la pandèmia de la COVID-19.

Voluntariat

 

Reconeixement Floc de Llana als Professionals dels Mitjans de comunicació per la seva dedicació continuada donant informació diària sobre la COVID-19, de forma ètica i rigorosa.

Mitjans comunicació

 

Reconeixement Floc de Llana a les Empreses tèxtils, pel seu treball, capacitat d’adaptació i compromís en el subministrament de productes de protecció sanitària durant la COVID-19.

 

 

Empreses tèxtilsEmpreses tèxtils 2