VIDEO:  “Gremi Fabricants Sabadell – Reconeixements “Floc de Llana 2020”

 

Tradicionalment, el 20 de gener, el Gremi de Fabricants de Sabadell commemora la Festivitat del seu patró, Sant Sebastià, amb diversos actes  amb els agremiats, amics, institucions i la societat civil sabadellenca.

 

Malauradament, aquest any la commemoració està marcada per la pandèmia de la Covid-19 que no fa possible aquesta trobada presencial.

 

D’altra banda els Premis “Floc de Llana”, que s’atorguen a empreses i persones per la seva trajectòria en el sector tèxtil, i a entitats i persones pel seu compromís amb la ciutat, aquest 2021, s’han reconvertit en els RECONEIXEMENTS “FLOC DE LLANA 2020” a col·lectius i persones  involucrats directament amb la pandèmia.
D’aquesta manera el Gremi de Fabricants vol reconèixer la voluntat de servei de molts professionals i persones que voluntàriament s’han implicat per ajudar a pal·liar els seus efectes.

 

Per aquest motiu, el dia 19 de gener, es van lliuran els Reconeixements “Floc de Llana 2020” als sectors: sanitari, serveis essencials, voluntariat, mitjans de comunicació i empreses tèxtils que s’han adaptat a produir material sanitari, com a símbol de persones, sectors i col·lectius que estan en primera línia de la pandèmia.

 

En aquest acte, a l’aire lliure, van intervenir la Sra. Rosvi Moix, presidenta del Gremi de Fabricants, la Sra. Marta Farrés, alcaldessa de Sabadell i la Sra. Núria Aymerich, secretària general del Gremi.

 

Des d’aquí podeu accedir al VIDEO   “Gremi Fabricants Sabadell – Reconeixements “Floc de Llana 2020”

Ipanemafilms.com  / Gremi Fabricants Sabadell