El projecte social a Sabadell, 2a sessió del cicle: Debats “9 compromisos per Sabadell”, organitzats per SBD Cercle d’Entitats.

Les polítiques socials són el pilar bàsic dels Sistema de Benestar. Aquestes abasten temes com la salut de les persones i un entorn urbà saludable, així com l’atenció a l’envelliment i la diversitat en la comunitat. El projecte social implica també quin ha de ser el marc de relació de les entitats amb l’Ajuntament. Finalment ha d’incloure l’habitatge com a pilar fonamental de la cohesió social i d’equilibri urbà.

Amb aquestes premisses, SBD Cercle d’Entitats durà a terme el debat El projecte social a Sabadell, el dimecres 19 d’abril, a les 18:30h, a la seu de la FBC (Carrer d’En Font, 1 – 08201 Sabadell).

En nom dels grups polítics municipals amb representació en la constitució del Ple l’ajuntament l’any 2019 hi intervindran:

Alejandra Sandoval – EN COMÚ PODEM
Lluís Matas – JUNTS X SABADELL
José Luís Fernández – CIUTADANS
Nani Valero – CRIDA PER SABADELL
Pere Farrés – ERC
Eloi Cortés – PSC

El debat el moderarà Mireia Sans, directora de El Cafè de la Ràdio de Ràdio Sabadell.

L’acte forma part del cicle de Debats “9 compromisos per Sabadell 2023”, organitzat per SBD Cercle d’Entitats amb motiu de les eleccions municipals del dia 28 de maig. La primera edició dels debats “9 compromisos per Sabadell” va ser l’any 2019, també en relació a les eleccions municipals.

Amb aquesta iniciativa, la plataforma d’entitats sabadellenques, vol aportar la seva visió sobre diverses temàtiques que afecten a Sabadell i proposar diferents solucions per arribar a acords entre càrrecs electes i ciutadania. I així, participar, conjuntament amb els representants polítics, en la construcció i desenvolupament de la ciutat.

 

🗓️ 19/04
18:30h
📍 Seu de la FBC (Carrer d’En Font, 1 – 08201 Sabadell)


L’any 2019 més d’una trentena d’entitats de Sabadell de diversos àmbits van impulsar SBD Cercle d’Entitats. Actualment està format per 130 entitats d’àmbit social, cultural, esportiu, econòmic i altres. SBD Cercle d’entitats és un punt de trobada d’entitats civils sabadellenques per reflexionar sobre temes que afectin a Sabadell. La iniciativa parteix de la convicció de que la societat civil s’ha d’implicar en la construcció de la ciutat, participant de forma activa i compromesa, fent propostes i el corresponent seguiment amb el govern municipal i els grups polítics.

Per a més informació:
SBD Cercle d’Entitats
sbdcercleentitats@gmail.com
93-745.09.44