• L’alcaldessa Marta Farrés i representants municipals es reuneixen amb el patronat de la Fundació per aprofundir en els reptes i necessitats de la indústria local

  • Jordi Casas, president de la Fundació: Aquesta sessió de treball ha reforçat la relació de confiança que hem sostingut amb èxit en els últims anys amb l’equip de Govern de l’Ajuntament de Sabadell

 

El patronat de la Fundació per la Indústria ha rebut a l’alcaldessa de Sabadell, Marta Farrés, en una jornada de treball per aprofundir en l’actualitat de la indústria i els seus reptes i necessitats.

A la sessió també han assistit Pol Gibert, 1r Tinent d’Alcaldessa de l’Àrea de Presidència i Projectes Estratègics i Lluís Matas, 6è Tinent d’Alcaldessa de l’Àrea de Promoció Econòmica i Projecció de Ciutat. Programa Transformació Gran Via-Ripoll. Entre els assistents també hi eren presents Josep Ma Mestres, president de TEXFOR, i Enric Blasco, en qualitat de soci fundador d’IDP.

En el transcurs de la trobada, tant la Fundació per la Indústria com el Gremi de Fabricants han presentat diverses iniciatives destinades a impulsar l’economia i el sector industrial de Sabadell i de la seva demarcació. La reunió ha permès aprofundir en diversos projectes concrets que es desenvoluparan en els propers mesos a la nostra ciutat.

L’objectiu de la Fundació per la Indústria és treballar pel desenvolupament del teixit industrial català, especialment la petita i mitjana empresa, contribuint a la seva adaptació per afrontar els reptes. Les seves arrels sabadellenques i els seus orígens en el si del Gremi de Fabricants de Sabadell fan que l’entitat estigui profundament compromesa amb el territori i tingui un extens coneixement de la indústria de la zona.

La Fundació per la Indústria i el Gremi de Fabricants segueixen treballant conjuntament per assegurar un creixement sostenible i promoure la competitivitat de l’industria catalana. Per avançar en aquest sentit és molt positiva la col·laboració públic-privada.