Mossos: Un model de lideratge.  Ponència presentació del llibre de Núria Aymerich.

 

L’Asociación de Profesionales para el Desarrollo Organizacional (APDO) organitza el cicle de conferències “Lideratge conscient: guiant des del cor”.

Amb aquest cicle de conferències l’APDO vol posar a l’abast d’empresaris i directius com el lideratge amb un enfocament transformador i conscient, basat en l’autenticitat, respecte, confiança, etc. comporta importants beneficis tant pel desenvolupament empresarial com professional.

Núria Aymerich, experta en lideratge transformacional en empreses i organitzacions, pronunciarà la ponència Mossos: Un model de lideratge“, emmarcada en aquest cicle.

 

Un model de lideratge transformador i posititu per a les empreses i organitzacions

En la seva intervenció, Núria Aymerich presentarà el contingut del seu llibre, de títol homònim, en el qual, a través de la seva experiència amb el cos del Mossos d’Esquadra, desenvolupa el model de lideratge transformacional. Un model que pot ser reproduït en qualsevol tipus d’organtizació i que com demostra amb els resultats obtinguts amb el cos de policia “L’aplicació rigorosa d’una metodologia de formació al camp del lideratge i la gestió del coneixement són clarament positius a les organitzacions”.

«Mossos: un model de lideratge» dóna a conèixer com s’ha aplicat amb èxit una metodologia per fonamentar una organització sota el model de lideratge transformacional.

Data: 27 juny
Hora: 18:30-20:30
Online/Presencial
Presencial a EADA Business School (C/ de Aragó, 204, 08011 Barcelona)
Informació i Inscripcions