AMB LA PARTICIPACIÓ DEL GREMI DE FABRICANTS DE SABADELL

Durant el mes de maig tindrà lloc a Sabadell la 2a edició de la Nit de la Ciència i el Coneixement a Sabadell. Es tracta d’una iniciativa de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Ajuntament de Sabadell, la Fundació Parc Taulí (FPT), la Fundació Olga Torres (FOT), l’Escola Superior de Disseny ESDI i la Fundació Bosch i Cardellach.

Entre els dies 3 i 27 de maig diverses entitats i institucions sabadellenques que, com és cas del Gremi de Fabricants s’han adherit a la iniciativa, organitzen actes i activitats que giren a l’entorn de la ciència i el coneixement que pots consultar a través d’aquest enllaç

L’esdeveniment central d’ aquestes activitats és la Nit de la Ciència i el Coneixement que tindrà lloc el 18 de maig a 2/4 de 9 del vespre a l’Auditori Espai Cultura de la Fundació Antiga Caixa Sabadell, en el decurs de la qual es lliuraran diferents premis, beques i reconeixements a l’activitat científica que a Sabadell es fa.

Les entrades (aportació de 15€) es poden adquirir a la Fundació Bosch i Cardellach de dilluns a dijous de 4 a 9 de la tarda i els divendres de 10 a 2 del matí).

Un dels objectius que es persegueix amb la Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell és recollir aportacions econòmiques per ser destinats a projectes de recerca que es desenvolupen a Sabadell o en el nostre entorn més proper. El projecte al qual enguany es destinaran les aportacions és el projecte d’investigació de noves eines per millorar el diagnòstic precoç del càncer colorectal, que lidera el Parc Taulí.

COM US PODEU IMPLICAR EN AQUESTA INICIATIVA? Adquirint una entrada per assistir a l’acte del dia 18 de maig. També, adquirint entrades “fila 0” per un valor de 5€, o fent una aportació a través del compte ES02 0081 5154 2900 0181 3582 (Concepte: Projecte Nit Ciència 2017 i telèfon de contacte). Afegir que qui adquireixi aquestes entrades gaudiran d’un descompte especial durant 30 dies en diversos comerços del centre de Sabadell adherits a la Nit.  Més informació a través d’aquest enllaç.