Formació

FORMACIÓ AL GREMI

El Gremi de Fabricants de Sabadell està acreditat pel “Ministerio de Empleo y Seguridad Social” com a Entitat de Formació, la qual cosa ens permet impartir formació diferent de les especialitats previstes en el catàleg d’especialitats. (Formació programada per les empreses per als seus treballadors) (Llei 30/2015, de 9 de setembre, per la qual es regula el Sistema de Formació Professional per a l’Ocupació).

logo-ministerio-de-empleo-y-seguridad-social

Identifiquem les necessitats de les empreses en matèria de formació tant a nivell tècnic com per a la potenciació del desenvolupament del talent. Fem servir metodologies que siguin realment eficaces pels directius i pels treballadors en actiu, i oferim programes específics per als nostres agremiats.

ACCIONS FORMATIVES

CÀPSULES REFLEXIVES PEL DESENVOLUPAMENT DIRECTIU

L’objectiu d’aquestes sessions quinzenals de 3h. de durada és donar i compartir coneixement al voltant de temes pràctics pel directiu. Les sessions tenen una primera part d’exposició, seguida de 30 minuts de descans i posteriorment una hora i mitja de sessió interactiva amb els assistents.
El fòrum de debat sobre els temes tractats en el programa i per compartir experiències està moderat per un consultor amb experiència directiva.

FORMACIÓ PRESENCIAL

El Gremi de Fabricants ofereix a les empreses i el seus treballadors accions formatives de caràcter presencial.

També podeu beneficiar-vos de les activitats formatives en la modalitat de demanda o formació bonificable i formació in company.

Les accions formatives en règim obert es fan a l’edifici del Gremi de Fabricants.

Més informació a: formacio@gremifab.org