Detall de l'esdeveniment


En el marc de la celebració de la Nit de la Ciència, el Gremi de Fabricants de Sabadell organitza la conferència ‘ Indústria 4.0: del vapor als qubits’
A càrrec de Josep Lluís Sánchez Brugarola, llicenciat en Física, expert en innovació, gestió del coneixement i del canvi. Soci de Protoplay i col·laborador d’infonomia.

Per la gran majoria de nosaltres les revolucions industrials estan més lligades a les possibilitats de la tècnica i potser a la visió d’alguns emprenedors més que no pas al coneixement científic accessible en aquell moment. No obstant si dediquem una mica d’atenció i analitzem quina ha estat la relació entre tecnologia i indústria o millor dit entre coneixement i empresa podrem adonar-nos de l’estreta relació que existeix entre la ciència més bàsica i la innovació. A partir d’una revisió històrica sobre el que ens ha passat els darrers anys es donarà una visió sobre quines són les possibilitats que ens ofereix el futur gràcies a la ciència.

 

Organitza: Gremi de Fabricants de Sabadell
Dia: 10 de maig 2017
Hora i lloc: 19 h a l’auditori del Gremi de Fabricants de Sabadell, c/Sant Quirze 30
Activitat gratuïta.

 

“La Nit de la Ciència i el Coneixement de Sabadell és una iniciativa de la Fundació Bosch i Cardellach, la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), l’Ajuntament de Sabadell, la Fundació Parc Taulí (FPT), la Fundació Olga Torres (FOT) i l’Escola Superior de Disseny ESDI, per presentar una visió més propera de la recerca i el coneixement que es genera a Sabadell. La principal finalitat és posar en valor la rellevància de la ciència en la vida de les persones i fomentar l’interès dels joves per la carrera científica. Aquesta iniciativa compta, també, amb el suport d’entitats, empreses i institucions ciutadanes que hi col·laboren, ja sigui organitzant activitats complementàries o donant-hi suport econòmic.” (…)
Per saber-ne més AQUÍ