L’acte serveix per presentar el Castelloscopi instal·lat des del passat 17 de setembre al Gremi
El Castellers de Sabadell i el Gremi de Fabricants han presentat les noves camises i domassos de la colla, una mostra més d’aquesta col·laboració entre Gremi i Saballuts, dues entitats que treballen fent equip, compromesos amb la ciutat i amb la cultura.

En paraules del President del Gremi, el Sr. Blai Costa i Creus, “ha estat una experiència molt enriquidora tant per les empreses tèxtils com pel Gremi amb un resultat excel·lent. S’ha treballat perquè les camises s’ajustin a les necessitats dels castellers. I perquè la ciutat llueixi uns domassos que li donen identitat.” Blai Costa ha agraït la predisposició i la feina feta per l’empresa teixidora Jaba Tèxtil Balaguer S.L, Grau S.A que ha estat l’encarregada de tintar la roba.

Per la seva banda, el President dels Castellers de Sabadell, Joan Carles Sánchez, manifesta que “la camisa per un casteller és una cosa molt important, un element simbòlic perquè una persona és castellera quan la seva colla li dona la camisa”. Sánchez ha afegit que “espera que aquesta col·laboració amb el Gremi segueixi els propers anys” i ha recordat que” l’any que ve els Saballuts farem 25 anys i podrem lluir aquesta camisa”.

Els Castellers de Sabadell, en la persona de la seva cap de colla, Bea Jiménez, agraeixen especialment la contribució que durant tot aquest procés ha fet la Secretària general del Gremi, Núria Aymerich, ja que per a ells “és una gran castellera perquè reuneix tots els valors que signifiquen els castellers”.

 

IMG_2539