Esdeveniment virtual per empreses que busquen personal i persones que busquen feina

Del 2 al 5 de novembre

La Fira Ocupació Sabadell s’estrena aquest 2020 íntegrament en format virtual. Entre el 2 i el 5 de novembre empreses en recerca de professionals es trobaran en aquest esdeveniment i persones que busquen feina tindran l’oportunitat d’apuntar-se a ofertes de treball de llocs vacants o borses de treball i entrevistar-se amb responsables de recursos humans

Programa d’activitats sector tèxtil

La Fira Ocupació Sabadell inclou un ampli programa d’activitats per a empreses i per a persones que busquen feina. Podeu consultar tota la programació a: web de la fira.

Entre altres activitats destaquem les relacionades amb el sector tèxtil, amb la col·laboració del Gremi de Fabricants de Sabadell i Texfor.

Dilluns 2 de novembre. 9:30 – 11:00h

Monogràfic: Les ocupacions del Tèxtil
Àngela Ruano (experta en RRHH i amb ampli coneixement del sector tèxtil) i Josep Albet (Consultor Executiu)

Dimarts 3 de novembre. 9:00 – 11:00h

Webinar per empreses del tèxtil: Qualitat, sostenibilitat, etiquetatge, traçabilitat…
Núria Aymerich (SG Gremi Fabricants i experta en lideratge), Marta Castells (SG Texfor), Alejandro Laquidain (viceresident Ginetex), David Allo (Dir. Sostenibilitat Texfor), Mònica Olmos (Dir. Operacions Texfor).

Dijous 4 i Divendres 5 de novembre

Entrevistes entre empreses i persones que vulguin presentar la seva candidatura. Cada persona podrà planificar la seva pròpia agenda d’entrevistes properament per mitjà del web de la fira.

 

Per a més informació:
Esther Camacho
esther@gremifab.org
93-745.09.44
Gremi Fabricants Sabadell