El Gremi de Fabricants de Sabadell patrocina i participa a les jornades “3 eixos de progrés a Sabadell”, organitzades per la Delegació del vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya.

 

La secretària general del Gremi de FabricantsNúria Aymerich, moderarà la taula rodona de la tercera sessió del cicle: Eix de futur.

En aquesta darrera jornada del cicle 3 eixos de progrés a Sabadell, i a partir de les reflexions sobre els èxits i els fracassos identificats en els anteriors eixos de progrés (és a dir, els eixos industrial i comercial), es presentaran conclusions i s’analitzaran opcions de futur que permetin fer créixer la indústria a Sabadell.

PROGRAMA EIX DE FUTUR:

  • L’eix de descarbonització: l’aprofitament i el replantejament dels eixos urbans de Sabadell. Roger Sauquet, arquitecte
  • Sabadell cap a una ciutat sanitària: un model de creixement. Francesc Luque, economista
  • El Tercer Sector: reptes de present i de futur. Joan Brunet, Tercer Sector Social i periodista
  • Un eix de futur compartit amb Terrassa. Manel Larrosa, arquitecte

Data: 11 de desembre de 2023
Hora: 18:30h
Lloc: Enginyers Industrials de Catalunya. Delegació del vallès. Carrer Indústria, 18 de Sabadell

INSCRIPCIONS

 

“3 eixos de progrés a Sabadell”

El passat mes d’octubre, la Delegació del Vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya va iniciar el cicle de jornades 3 eixos de progrés a Sabadell”, que s’articulen al voltant de 3 taules rodones de reflexió, balanç i propostes de futurper intentar trobar les eines i els mètodes que ajudin a bastir i fer front als reptes de la Sabadell del futur“. Cicle de Jornades que compta amb la col·laboració del Gremi de Fabricants de Sabadell.

S’han seleccionat tres entorns i moments anomenats “Eixos de Progrés” i que han estat rellevants en l’evolució de la ciutat: Eix1 de Progrés Industrial, Eix2 de Progrés Comercial i Eix3 de futur. És així com, els mesos d’octubre i novembre s’han celebrat les dues primeres jornades . El programa del cicle finalitzarà el proper 11 de desembre amb la sessió l’Eix de Futur. 

 

Per a més informació, podeu accedir a aquest ENLLAÇ