Nova edició del cicle: Debats “9 compromisos per Sabadell”, organitzats per SBD Cercle d’Entitats

SBD Cercle d’Entitats organitza un nou cicle de Debats “9 compromisos per Sabadell”, amb motiu de les eleccions municipals del dia 28 de maig.

Amb aquesta iniciativa, la plataforma d’entitats sabadellenques, vol aportar la seva visió sobre diverses temàtiques que afecten a Sabadell i proposar diferents solucions per arribar a acords entre càrrecs electes i ciutadania. I així, participar, conjuntament amb els representants polítics, en la construcció i desenvolupament de la ciutat.

Aquesta nova edició és la continuïtat de la línia iniciada l’any 2019 amb aquest cicle de debats, que va tenir un gran èxit de participació.

El cicle de debats constarà de quatres sessions. Tres jornades temàtiques amb representants dels grups polítics amb representació al consistori, centrades en els àmbits cultural, social i economia i urbanisme. I un quart debat del cicle que estarà protagonitzat pels caps de llista.

Programa:

29 març –  Debat cultural: Sabadell, ciutat cultural i del coneixement
19 abril – Debat Social: El projecte social a Sabadell
26 abril – Debat Economia i urbanisme: Sabadell, ciutat dormitori

Aquests tres debats temàtics se celebraran, els dies esmentats, a les 18:30h. a la seu de la Fundació Bosch i Cardellach (Carrer d’En Font, 1 – 08201 Sabadell)

17 maig – Debat electoral amb els caps de llista

Aquesta sessió, es durà a terme, a les 18:30h. Lloc a concretar

 

El Gremi de Fabricants de Sabadell és membre actiu de SBD Cercle d’Entitats. El Gremi està compromès amb les empreses, la societat i el territori. Col·labora amb altres institucions i agents socials per al creixement, la creació de riquesa i la millora de la qualitat de vida econòmica, cultural i social de Sabadell i del país.


SBD Cercle d’entitats és un punt de trobada d’entitats civils sabadellenques per reflexionar sobre temes que afectin a Sabadell. La iniciativa parteix de la convicció de que la societat civil s’ha d’implicar en la construcció de la ciutat, participant de forma activa i compromesa, fent propostes i el corresponent seguiment amb el govern municipal i els grups polítics. Actualment està format per 130 entitats d’àmbit social, cultural, esportiu i econòmic i és obert a totes les entitats civils que vulguin formar-ne part i s’ajustin a l’objectiu fundacional.