Ciència per Nadal a Sabadell és un projecte iniciativa de la Fundació Bosch i Cardellach amb la col·laboració de l’Ajuntament de Sabadell i el Centre de Recursos Pedagògics Sabadell-Sant Quirze. El projecte pretén fomentar el coneixement de la metodologia científica a través del treball d’un tema científic d’impacte. Aquest any està dedicat a “Les fluctuacions del clima”.

El treball acadèmic d’aquesta activitat dedicada a la divulgació del mètode científic entre el jovent i el públic en general,  conclourà en un acte públic amb presència del ponent  Dr. Santiago Giralt i de tots els estudiants participants. Aquest acte tindrà lloc el dia 19 de desembre a les 10h del matí a l’Auditori 3 de l’Espai Cultura, carrer d’en Font 25, i s’hi revisarà la feina feta pels estudiants, que podran adreçar les seves preguntes al Dr. Giralt.

També el dia 19, dins del mateix projecte, i a les 19h, a l’auditori de la Fundació Bosch i Cardellach, el Dr. Giralt parlarà sobre La Petita Edat de Gel, les erupcions volcàniques i la Revolució Francesa: Determinisme natural o social?,  conferència adreçada al públic en general.

Més informació

 

Ciència per Nadal té el patrocini de diverses entitats, entre les quals es troba el Gremi de Fabricants de Sabadell.