La Fundació per la Indústria ha nomenat a Antoni Monés i Farré nou president de l’entitat.

La Fundació per la Indústria. Sabadell 1559, té el seu origen en l’anomenada Fundació Gremi de Fabricants de Sabadell que fou constituïda l’any 2000 per iniciativa del Gremi de Fabricants de Sabadell.

Antoni Monés és empresari tèxtil i inversor en capital risc i medi ambient. Pertany a la segona generació de l’empresa tèxtil Monés Monlan. La firma, fundada el 1947, es dedica a la preparació i la comercialització, en l’àmbit internacional, de llana europea per a usos industrials, principalment per a filatura.

El nou president de la Fundació per la Indústria va ser membre de la Junta Directiva del Gremi de Fabricants entre 1985 i 1994 i forma part de la Fundació per la Indústria des de la seva constitució. Igualment és patró de la Fundació Avan i la Fundació Bosch i Cardellach, de caire assistencial i cultural respectivament. Monés és llicenciat en Ciències Econòmiques per la UAB.

El president del Gremi, Esteve Gené, i el vicepresident, Ricard Artigas, ocupen els càrrecs de vicepresident i secretari de la Fundació, respectivament. Rosvi Moix, membre de la Junta Directiva del Gremi, és vicepresidenta econòmica de la Fundació per la Indústria.

La missió de la Fundació  és acompanyar a la petita i mitjana empresa industrial catalana, proposant accions concretes, la creació i transmissió de coneixement, la sensibilització per l’adequació a les noves realitats, sempre en un marc de creació d’ocupació de qualitat, i de sostenibilitat mediambiental.

ENLLAÇ al Patronat de la Fundació per la Indústria

 

Podeu saber més de la Fundació per la Indústria AQUÍ i en aquest VIDEO de presentació.