El Gremi de Fabricants de Sabadell patrocina i participa a les jornades “3 eixos de futur a Sabadell”

La Delegació del Vallès d’Enginyers Industrials de Catalunya porta a terme les jornades “3 eixos de futur a Sabadell”, que s’articulen al voltant de 3 taules rodones de reflexió, balanç i propostes de futur,per intentar trobar les eines i els mètodes que ajudin a bastir i fer front als reptes de la Sabadell del futur.

S’han seleccionat tres entorns i moments anomenats “Eixos de Progrés” i que han estat rellevants en l’evolució de la ciutat.
L’Eix1 de Progrés Industrial, parteix de l’arribada del ferrocarril, el 1855, fonamental en el procés d’industrialització i la transformació urbanística de Sabadell.
L’Eix2 de Progrés Comercial, parteix de la transformació urbanística de l’Eix Macià, el 1991, i de l’obertura de centres comercials.
L’ Eix3 de Futur. A partir de les reflexions sobre els èxits i els fracassos identificats en els anteriors eixos, es presentaran conclusions i s’analitzaran opcions de futur que permetin fer créixer la indústria a Sabadell.

En cada jornada, 4 ponents de relleu tractaran els mateixos quatre blocs per a cada Eix:
Bloc A – Motor.  Bloc B – Economic.  Bloc C – Social.  Bloc D – Urbanístic.

Finalment, s’abordarà un Bloc E – Reflexiu on els quatre ponents faran balanç sobre els èxits i els fracassos de cada Eix, i quins serien els punts forts per a planejar el futur.

La secretària general del Gremi de Fabricants, Núria Aymerich, moderarà la taula rodona de la tercera sessió del cicle: Eix de futur.

3 eixos futur Núria Aymerich gremi

Calendari de les sessions:

EIX 1. Progrés Industrial – 9 octubre 2023
EIX 2. Progrés Comercial – 13 novembre 2023 
EIX 3. Eix de futur – 11 desembre 2023

Les jornades están obertes a les entitats socials i a la ciutadania, en general 

Per més informació i inscripcions, podeu accedir a aquest ENLLAÇ